Showroom De Droogmakerij 35 B 1851 LX Heiloo 072-210 0109

Uw houten vloer laten schuren?

Uw houten vloer is toe aan een schuurbeurt. Deze is bijvoorbeeld verouderd of gewoon toe is aan een nieuwe uitstraling. Of na een verhuizing is de aanheling van bestaande vloer niet meer op orde maar het kan ook gaan om het herstellen van waterschade. Dan bent u bij TB Vloeren aan het juiste adres . Wij schuren uw houten vloer professioneel, bijna stofvrij, en met de nieuwste schuurtechnieken.
Uw houten vloer weer als nieuw 
Bij TB Vloeren gaan wij als volgt te werk zodat uw houten vloer weer als nieuw is:
  • Het afschuren van de houten vloer in driegangen met een band schuurmachine  1e  korrel P40, 2e  Korrel P80 en  3e  Korrel P120.
  • Hierna is uw vloer weer als nieuw en wordt deze fijn gepolijst met een Multi 5 schijf polijst machine.
  • Uw houten vloer toe aan zijn nieuwe afwerking.  
 
Bij TB Vloeren geven wij u graag het juiste advies over de juiste afwerking en de beschermlaag van uw geschuurde vloer. Voor elke houten vloer en huishouden hebben wij de juiste afwerking en adviseren u graag over de mogelijkheden.
U kunt kiezen voor een van de volgende afwerkingen:
 
Eén Laags 2K olie 
Met een keuze uit meer dan 30 kleuren.
Twee laags olie
Een twee lagen olie als bescherming. De 1e laag wordt geboend, de 2e laag wordt gerold met een hard wax-olie voor een betere bescherming van uw vloer. 
Drie Lakken
Wilt u minder onderhoud aan uw vloer? Kies dan voor een afwerking met drie lakken. Uw vloer wordt drie keer afgelakt met een ultra matte lak of glans. De keuze is aan u.
 
Bij een gelakte vloer wordt vaak gedacht dat dat deze geel is en glimt. De laatste jaren is dit niet meer zo. Vandaag de dag kan er geolied worden op kleur en wordt de vloer nog twee keer afgewerkt met een olie gebaseerd op een 2-componenten lak. 
 
Skylt lak, zoals bij velen bekend, is vaak ultra mat. U ziet niet dat de vloer is gelakt en de uitstraling is exact zoals een geoliede vloer. De vloer behoud zijn natuurlijk geoliede uitstraling en is toch afgesloten met een 2K lak. Voor hele oude vloeren manoeuvreert ook oudheid van de vloer

Hier vindt u een overzicht van onze populairste kleuren voor een geoliede of gelakte vloer:

/vloeren-schuren.jpg

Nieuw Borstelen 
Wilt u veel tekening in uw houten vloer zodat nerven en structuur nog meer naar boven komen dan normaal?, dat kan. Wij gaan met een borstelmachine over uw houten vloer zodat het zachte hout er uitgeborsteld wordt en het harde hout boven blijft. Het grote voordeel hiervan is dat uw vloer veel harder en ook nog eens veel duurzamer wordt.

Open wanneer het u uitkomt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze houten vloeren, het onderhoud, laminaatvloeren en pvc vloeren. Of maak een afspraak voor het bezoek aan onze showroom.

Het werkgebied van TB vloeren bevat de regio’s Bergen, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, IJmuiden, Zaanstad, Wormerland, Uitgeest, Beemster, Graft-De Rijp, Schermer en Heerhugowaard.

Maak een afsrpaak

Klanten aan het woord

Zeer tevreden met onze nieuwe vloer! Goed advies en vakmanschap! Bedankt heren.

Fam. Groot

Van A tot Z verliep alles goed. Dank voor de mooie vloer.

Fam. Blankendaal

Erg blij met onze unieke vloer. Zelf samengesteld, met hulp van twee vakmannen!

Fam. Trippelvitz